MOCCAMASTER – arjen luksusta!

  21.9.2016   admin


Kahvinkeitin on suomalaisten rakkain kodinkone

Moccamaster-kahvinkeitinten luojan, Gerard C. Smitin ajatus oli yksinkertainen: hän halusi kehittää kestävän kahvinkeittimen, joka valmistaisi mahdollisimman aromikasta ja laadukasta kahvia. Oleellinen ominaisuus Smitin suunnitelmassa oli nesteen lämpötilan tarkka säätely koko suodatinprosessin ajan. Smitin tinkimättömyys laadun suhteen käy ilmi hänen motostaan:

"Jos se ei ole parasta, se ei ole kyllin hyvää."

Intohimoinen kahvin ystävä Gerard C. Smit ryhtyi 1960-luvun jälkipuoliskolla kehittämään maailman parasta kahvinkeitintä autotallissaan. Hänen tinkimättömyytensä korkean laadun suhteen vei hänet kahvimaailman huipulle ja Smitistä tuli kehityksen suunnannäyttäjä.

Hyvän kahvin salaisuus

Moni pitää Moccamasteria parhaana kahvinkeittimenä siksi, että se yksinkertaisesti suodattaa aromikasta ja laadukasta kahvia. Yksinkertaiselta se ehkä vaikuttaakin, mutta todellisuudessa Moccamasterin tyylikäs ulkokuori kätkee sisäänsä hämmästyttävän määrän teknisiä innovaatioita. Hyvä kahvi ei synny mystisistä salaisuuksista tai onnekkaista sattumista, vaan vuosikymmenten aikana huippuunsa kehitetyistä ominaisuuksista.

Täydellisen ja huolettoman kahvinkeittoelämyksen kruunaa keittimen automaattinen virrankatkaisu. Kun kahvi on juotu, helposti irrotettavat ja puhdistettavat osat takaavat sen, että kahvi maistuu yhtä hyvältä myös seuraavalla kerralla. Täydellistä!

Kestävä valinta

Kaikki Moccamasterin kahvinkeittimet valmistetaan ja tarkistetaan käsityönä Amerongenin tehtaalla Hollannissa. Näin on tehty jo 45 vuotta. Keittimissä hyödynnetään kierrätettäviä materiaaleja ja kaikki keittimen osat ovat helposti vaihdettavissa uusiin. Toisin sanoen Moccamaster on tehty kestämään. Rekisteröimällä keittimen ostaja saa sille peräti 10 vuoden runkotakuun. Valitsemalla Moccamasterin tuet kestävää kehitystä.