Teollisuuden sähköasennukset

Teemme myös laiva-sähkötöitä.
Osaamista ja kokemusta vaativista teollisuuden sähköasennustöistä

Kotipaikkakunnallamme Paraisilla sijaitsee yksi Turun alueen suurimmista teollisuuskeskittymistä. Tämä on luonut meille hyvät mahdollisuudet toteuttaa asennuksia vaativassa ympäristössä. Olemme oppineet toimimaan tuotannon ehdoilla ja toteuttamaan laadukkaita ja kestäviä asennuskokonaisuuksia teollisuuteen.

Paraisten kiviainesteollisuuden lisäksi olemme tehneet asennuksia, asfalttiasemilla, biolaitoshankkeessa, sekä elintarviketeollisuuden erilaisissa projekteissa. Niin uudishankkeet kuin korvaushankkeetkin kiinnostavat meitä ja toivomme voivamme auttaa teitä niissä Paraisten Valon tietotaitoon ja laatuun pohjautuen asiakaslähtöisyyttä unohtamatta.

Suurimmalla osalla asentajistamme on vahva osaaminen vaativimmista teollisista automaatio- ja sähköasennuksista. Lisäksi meillä on laaja alihankintaverkosto, jonka avulla voimme työstää projekteja myös avaimet käteen periaatteella, sisältäen suunnittelun, ohjelmoinnin ja asennukset käyttöönotettuna.

Toimimme myös teollisen kunnossapidon parissa, joten myös vianmäärittely ja muu kunnossapitotoiminta kuuluvat palveluumme.


Valaistus – tärkeä tapa lisätä turvallisuutta

Olemme tottuneita työskentelemään haastavan ympäristön keskellä ja turvallinen työskentely on meille tärkeää! Haluamme omaksua ja vaalia asiakkaidemme vaatimuksia turvallisuudessa.

Paraisten Valo on suunnitellut ja toteuttanut lukuisan määrän hallien ja tuotantotilojen valaistuksia menestyksellä. Valaistusprojekteihin lähdetään mielellään mukaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin lopputulos voidaan taata hyväksi ja projektin tavoitteden mukaisiksi.

Ottakaa yhteyttä teollisuuden sähkö- ja automaatioasennushankkeita suunniteltaessa.

  • Myös teollisuuden sähköhuoltotyöt